Vores første kampagnebilleder til Basic Collection!

SCHULZ_BY_CROWD_

SCHULZ_BY_CROWD_0496

Vi har ventet i spænding og kan endelig fremvise jer vores kampagnebilleder, af den allerførste SCHULZ BY CROWD basis kollektion! Vi har med omhu valgt den smukke model Julie Blichfeld, som både har nordisk kant og feminin finesse. Den talentfulde fotograf Hördur Ingason, som er anerkendt i modebranchen, og står bag flere store kampagner, forevigede både kampagnebillederne og vores look book, som i også snart får at se.

Designerne

Designer Trine Bennicke har designet det smukke print som du kan se øverst på bukser og t-shirt. Det kan styles sammen eller hver for sig. Det fine farverige print står designer Iben Birch Bech bag. Perfekt til en sommerdag, sammen med enten shorts eller lyse jeans. Vi viser jer den kommende tid, resten af designerne bag og deres flotte print. Hele basis kollektionen er lavet af økologisk bomuld og GOTS certificeret. Du kan læse mere om det her.

Hvornår kan det købes?

Vores grafikere og teknikere er i fuld kan med at designe en super flot webshop, som bliver lanceret mandag. d. 2 maj 2016. Vi arbejder samtidig på at komme ud i de første butikker. Udover det er vi flyttet i nye store lokaler i Bredgade 36, og du er inviteret med til fest d. 29. april kl. 17! Se mere her.

Ingen kommentarer

Post en kommentar