Tema for SCHULZ BY CROWDs første Basis Collection 01 & Season Collection SS17

tema ss17 kollektion, printdesign, moodboard, dansk design, danske designere, skandinavisk design, dansk mode, designerportal, modeportal, fashion forum, designer forum, mønsterdesign, samling af danske designere

“Boy meets Girl on a Warm Summer Day”

Sætningen repræsenterer følelsen af sommer og sommerforelskelse mellem en dreng og en pige – hvor den feminine elegance møder den drengede charme. Det ses både som en kærlighedshistorie, men også som kontrasterne mellem det rå og det bløde.

mood board, ss16, ss17Du kan læse og downloade hele CrowdBible Basic her. Der vil være mange elementer som er lig vores CrowdBible Season SS17, da disse prints også skal inspireres af sæsonens moodboard.

Basic Collection følger nødvendigvis ikke sæson, men skal kunne matches med Season Collection.

Metervaren til vores Basic Collection er en økologisk bomuldsjersey. Kompositionen er 97% økologisk bomuld og 3% elastan med en vægt på 180g. Denne metervare bliver lavet på en Gots certificeret fabrik i Indien, som vi har fået kontakt med via Sourcing House.

Læs mere om:

Gots
Sourcing House

printdesign, moodboard, dansk design, danske designere, skandinavisk design, dansk mode, designerportal, modeportal, fashion forum, designer forum, mønsterdesign, samling af danske designere

Det er kun fantasien, der sætter grænser for de prints du kan lave til vores Basic Collection. Figurativt, abstrakt, stiliseret, det er op til dig.

Det eneste krav vi har er, at inspirationen skal komme fra vores Mood Board og stilen skal være i tråd med vores brandidentitet.

For at sikre at der er sammenhæng mellem vores kollektioner, skal grundfarverne i printet være indenfor vores udstukne farvepalette som ses i CrowdBible Basic og et kommende blogindlæg. Dog er det i printet også tilladt at benytte andre farver end de angivne.

Nogle prints vil muligvis bliver udvalgt til at blive printet på metervarer til vores Season Collection, og hvis dette er tilfældet vil du bliver kontaktet for yderligere information.

Du kan aflevere lige så mange prints som du har lyst til.

Du bibeholder alle rettigheder til materiale du uploader, indtil du vælger at indgå særskilt skriftlig aftale med SCHULZ BY CROWD om brug af dine designs.

Ingen kommentarer

Post en kommentar