Tak for i fredags! Se mere fra vores designeraften

designeraften, schulz by crowdprintdesign, moodboard, dansk design, danske designere, skandinavisk design, dansk mode, designerportal, modeportal, fashion forum, designer forum, mønsterdesign, samling af danske designere

da05a da02a

dj svoger

mediebureau københavn, glow repeat kontor, glowrepeat reklamebureau

printdesign, moodboard, dansk design, danske designere, skandinavisk design, dansk mode, designerportal, modeportal, fashion forum, designer forum, mønsterdesign, samling af danske designere

I fredags dannede glow:repeat rammerne for vores designeraften. Vi var spændte og blandt Serenity Cupcakes, mini sliders, øko øl og Homemade Cocktails, stod vi klar til at tage imod vores gæster. Og wauw, tusind tak til alle jer, der deltog! Det var fantastisk at møde jer og vi er så glade for alle de gode spørgsmål i stillede. Sig endelig til hvis I har flere.

Se her, hvordan du nemt tilmelder dig designerportalen. Det tager kun 5 minutter og giver dig adgang til spændende værktøjer og netværk for designere. Når du logger ind første gang bringes du til et online ‘backstage’-område for designere, hvor du har adgang til en fælles væg og kan gå på opdagelse i de særlige designersektioner med brand moodmaps, inspirationsbilleder, profilsider og meget andet.

Efter præsentationen af SCHULZ BY CROWD, fik vi minglet til tonerne fra DJ. Svoger og kigget på prototyperne som var udstillet.

Se flere billeder fra eventet her.

Ingen kommentarer

Post en kommentar