Tak for en fantastisk modeuge!

ciff 2016, ciff ss17, modeugen københavn, copenhagen fashion week, modeuge bellacenter, schulz by crowd, nyt dansk mærke, dansk design

f07

f06

f05

I går var afslutningen på en fantastisk modeuge! Det har været 3 spændende og hektiske dage. Messestanden havde vi forvandlet til vores egen oase, dekoreret med vores SS17 kampagnebilleder, blomster og speciallavet tøjstativer. Onsdagen startede med hjemmebagte cupcakes og bobler til vores designerevent. Det var skønt at se så mange designere, og for nogle var det første gang at de så deres eget design! Du kan se flere billeder fra eventet her.

Om torsdagen holdte Cecilie skansen på messen, mens Marie og Jennie drog afsted til Margrethe-Skolens afslutningsshow, for at spotte nye talenter til vores designer crowd. Københavns Rådhus dannede rammerne om et flot show, der var fyldt med fashionable modefolk. Det er altid inspirerende at se så mange forskellige designs, til et show. Vi håber på at se flere af de nyuddannede designere på designerportalen.

Tilbage på messen, blev der filmet en lille film omkring vores første besøg på CIFF. Stay tuned for resultatet. Resten af torsdagen, gik med spændende besøg af kunder, celebs og potentielle agenter. Vi er meget begejstret for alle de nye muligheder, vi har mødt under messen. Om aftenen co-hostede vi en kæmpe fashion week fest på Illum Rooftop, i samarbejde med The Copenhagen Fashion Celebration. Festen var en stor succes, fyldt med fashionistas fra modebranchen. Co-hostet af blandt andet Kenzo og GingerOrganic, til tonerne af model og DJ Emilie Lilja. Et stort tak til alle der deltog!

Selvom der blevet danset til de sene nattetimer, var klar og energiske næsten morgen på CIFF. Dagen gik med flere kunde og designer besøg på vores stand. En perfekt afslutning på en fantastisk modeuge!

Ingen kommentarer

Post en kommentar