Style din tank top til hverdag og fest!

tanktop01

Selvom efteråret er godt over os, kan du sagtens bruge din tank top den kommende sæson. Læs med når vi giver dig tre stylings idéer, som forlænger din sommertop. Tank toppen er designet af Lissa Thimm fra vores crowd. Lissas arbejde udtrykker hendes fascination af farver, komposition og hendes detaljeorienterede tilgang til prints, her illustreret i små fine og individuelle strøg i en blåturkis nuance. Du finder tank toppen her.

Keeping Warm

Du kan bruge din tank top, sammen med en skjorte på to måder. Hold enten din skjorte halvt eller helt åben, så tank toppen vises. Den anden mulighed er at bruge tank toppen ovenpå din skjorte. Det giver et vest-agtigt look, som ses meget denne sæson. Kombiner med stramme ripped jeans, et par chunky støvler og en varm strik. Hold nuancer i blå, grå og sorte toner for et cool hverdagslook.

tanktop3

Make it pop

Vær ikke bange for at lege med farver og materiale miks til efteråret! Plisserede nederdele og lak ankelstøvler er “must haves” til vinter. Kombiner din tank top med en enkel hvid T-shirt, en metallisk nededel og tilsæt et splash af farve, i form af bærrøde, flaskegrønne eller navyblå støvler. Looket kan både bruges til hverdag og til en aften ude.

tanktop02

Pretty party

Selvom at det er mørkt udenfor, så kan du sagtens lyse op til vinterens festligheder med lækre nude nuancer. Dress din tank top op til fest! Tag en let silke, chiffon eller blondebluse under din tank top. Style med culottes busker og en af anden stor trend – sandaler med pels! Trenden blev blandt andet spottet sidste modeuge, og siden da har vi set mange store modehuse og celebs iføre sig pelset fodtøj. Rihanna’s samarbejde med Puma – Fenty x Puma by Rihanna – har for alvor sat sit præg.  Chloé,  Miu Miu, Givenchy og Malene Birger har gjort kunsten efter, og vi kommer til at se endnu flere varianter af sko med pels og fjer. Style evt. dit look med glimmersokker eller en neutral nuance.

Ingen kommentarer

Post en kommentar