Street style fra modeugen i London

street

En ting er at se de nyeste kollektioner til modeugen, noget andet er at betragte fashionistas, bloggere og redaktører på gaden. Der udspiller sig et sandt modeshow på fortorvene i Londons gader, når Fashion Week er i fuld gang. Vi har udvalgt nogle af de bedste street style looks og kigget nærmere på de trends der florerer lige nu.

Goth chic

Slip din indre teenage goth løs og invester i chunky støvler, som ellers hører til heavy metal verdenen. Kombiner med delikate satin slip-on kjoler eller cropped 8o’er inspirerede jeans. Tilsæt flere af efterårets hotteste trends, fx nervøs velour eller en band T-shirt. Bomberjakken er heller ikke til at komme udenom og blev heftigt spottet til modeugen.

street01

Flowy neutrals

Lette nuancer i hvid, creme og lyseblå blev også spottet til modeugen. Trenden lige nu er at ens outfit ikke må være for “pænt”. Derfor kombineres de lette farver med kontrast. Fx den blå skjortekjole, som er sat sammen med en rock’n’roll statement læderjakke i guld. De vidde culottes bukser er stylet med håret tilbage og geometriske smykker. Den hvide nededel med slids er kombineret med en sweatre, sorte støvler og minimal makeup.

street3

Sporty stripes

Athleisure trenden blev også spottet i stor til, både på catwalken og på Londons gader og stræder. Her ses blandt andet Olivia Palermo i et par sporty bukser med røde striber. Kunsten er at style de sporty elementer, på en ny og moderne måde. Gør som Olivia og tilsæt høje hæle, en skjorte og ærmeløs sweater – et elegant look. Gå all in og tilsæt flere trends sammen, sweatshirts med broderier, dynejakke, velour og pels.

Billedehenvisning: stylecaster

Ingen kommentarer

Post en kommentar