Støt dansk design og talentfulde designere!

c04

Hvad er crowd sourced fashion?

SCHULZ BY CROWD er crowd sourced mode, hvilket betyder at vi har outsourcet opgaver til et “crowd” af mennesker. Det kaldes en “disrupted” forretningsmodel, hvor værdikæden er opdelt i mindre dele, som gør at hver person der er involveret, kan gøre hvad han eller hun gør bedst. På den måde får vi det mest optimale ud af alles evner.

Hvordan bliver kollektioner til?

Alle vores kollektioner bliver designet af vores designer “crowd”. I øjeblikket har vi 78 designere tilknyttet vores online community, som er en virtuel designer portal, hvor de får inspiration fra os og hinanden. For hver kollektion udvælger vi de design, vi synes passer bedst til den pågældende kollektion.

Hvad siger vores designere?

Vi har spurgt Trine Bennicke fra vores crowd, hvad hun synes om SCHULZ BY CROWD og vores designerportalen.

  • Hvordan det er at være upcoming designer?

Det er rigtig skønt at være færdiguddannet, men det er svær at få foden inden for branchen. Der er rigtig mange om buddet og ikke så mange muligheder for at promovere at selv som designer og bevise sit værd. Erfaring tæller en stor del i faget og det kan man opnå ved at være del af SCHULZ BY CROWD.

  • Hvad får du ud af at være med i SCHULZ BY CROWD?

Jeg får lov til at designe frit ud fra inspirationen der gives af Marie Schulz, hvilket gør at jeg kan få min design dna med i det færdige resultat. Jeg bliver betalt samtidig med at blive promoveret under SCHULZ BY CROWD. Det er et super koncept der hjælper nye designere frem.

  • Hvad synes du om designerfællesskabet?

Det er fedt at kunne sparre med andre ligesindede designere, det giver et godt netværk at være medlem af portalen. Vi kan tale om fagrelaterede emner og hjælpe hinanden.

Støt vores KICKSTARTER kampagne her.

Ingen kommentarer

Sorry, the comment form is closed at this time.