Skal dit design med til vores næste kollektion?

designinsspo

Der er nu kun lidt over en uge til, at der er deadline på at indsende dit design til vores AW17/18 kollektion. Vinterens tema er “Sense of Morocco”, et farverigt emne, som skal fortolkes til det skandinaviske klima og vores kernekunde. Hun er både feminin, casual og kvalitetsbevidst. At være velklædt er vigtigt for hende, samt at tøjet kan styles og bruges til mange lejligheder.

Farvepaletten er en kombination af lækre dybe nuancer af Bitter Chocolate, Inca Gold, Pacific, Deep Forest, Peacoat, Caviar og Copen Blue, tilsat et pust af lethed med Beige og Pristine. Du kan se alle pantonefarverne i vores CrowdBible.

Materialerne er delikat Silke, Crepe Dobby Stretch, Wool Barathea, Sweat og Poplin. Samt to specielle metervarer: Oxford Glitter og Square Structure, som er med til at forstærke vores eksotiske Marokko tema.

Udover dette har vi også en KNITWEAR CrowdBible, hvor du som designer også kan indsende dit design i strik. Her er det lækre garnkvaliteter som Duda, der blandt andet indeholder Merino Wool. Her er farverne Brown/Black, Light Grey Melange og Navy Blue. Som printdesigner kan du også designe print til vores tørklæder, som bliver lavet i uld og kashmir.

dansk design

Er du tilmeldt som designer, kan du se CrowdBiblen her og KNITWEAR CrowdBiblen her. Er du designer, men endnu ikke tilmeldt vores Crowd? Så kan du nemt gøre det her. Det er gratis og uforpligtende. Vil du vide mere? Så sidder vi også klar til at besvare dine spørgsmål på telefon og mail.

Du kan indsende dine designs indtil mandag den 9. maj kl. 24. Der er ingen begrænsninger på antallet af styles du kan uploade. 

Vi er spændte op at se Jeres smukke designs!

printdesign, moodboard, dansk design, danske designere, skandinavisk design, dansk mode, designerportal, modeportal, fashion forum, designer forum, mønsterdesign, samling af danske designere

Ingen kommentarer

Post en kommentar