SCHULZ BY CROWD x The Copenhagen Fashion Celebration

TANQUERAY PRESENTS CPH FASHION CELEBRATION SS17

bw05

p04

p06

bw03

Vi har løbet stærkt siden modeugens afslutning, og som du kunne læse tidligere på bloggen, blandt andet kommet ind i butikken KÖST.  I dag kigger vi tilbage på vores store fashion fest, som vi afholdte i samarbejde The Copenhagen Fashion Celebration. Det var fantastisk at se hele Illum Rooftop, fyldt med folk fra modebranchen, bloggere og stylister.

Marie, Jennie og Cecilie fra SCHULZ BY CROWD, var selvfølgelig iklædt SS17 Season Collection. Alle tre i smukt print af Trine Bennicke, designet i 100% silke. Marie bar også Elaine Hersbys asymmetriske sorte kjole. Kollektion vil være at finde online og i udvalgte butikker til foråret 2017.

En af aftenens andre samarbejdspartnere, var blandt andet GingerOrganic Copenhagen, som er en af Danmarks første 100% økologiske hygiejneprodukt til kvinder. GingerOrganic produkter er den eneste som er certificeret af 4 forskellige instanser, det nordiske miljømærke Svanen, økologimærkerne ECOCERT og GOTS der garanterer økologiske og naturlige ingredienser og det internationale allergimærke AllergyCertified.

Da vores Basic Collection også er GOTS certificeret, var det fantastisk at møde andre som også går op i bæredygtighed. Find hele vores Basic Collection, lavet af det blødeste økologiske bomuld her. Du kan se flere billeder fra festen her.

Ingen kommentarer

Post en kommentar