Schulz by Crowd – Trine Bennicke

trine

trine bennicke design

Trine Bennicke står bag to print designs til vores Basic Collection. Begge prints er inspireret af dekorative blomster og foranderlige natur. “Line Pristine’s” bløde streger er et potpourri af abstrakte blomsterblade i bevægelse. Et enkelt og stilrent print holdt i sorte og hvide nuancer. Sættet “Flowers” er et collage præget mønster, af magnoliagrene som blomstre i fuldt flor. Tonerne er holdt i graduerede sort/hvid, med et strejf af lilla.

Trine er uddannet fra Kunstakademiets Designskole. Hendes arbejder bærer præg af hendes forkærlighed for iøjefaldende print og inspirerende teksturer. Trine kan slet ikke lade være med at designe, og får hele tiden nye idéer til prints og styles. Hun arbejder primært i Photoshop og Illustrator, og eksperimentere hele tiden med billeder, farver, tegninger.

Trine fortæller: “Jeg er fascineret af frasen “to think twice” som er en anden beskrivelse af optisk illusion. Jeg elsker at arbejde med prints, som gør at du bliver nødt til at kigge to gange, for at regne ud hvad printet egentlig handler om. Det udfordrer hjernen og gør at folk bliver interesserede.”

Shop Trines designs: T-shirt “Line Pristine”T-shirt “Flowers” og Bukser “Flowers”Se resten af vores økologiske Basic Collection her.

Lær Trine Bennicke bedre at kende, ved at læse vores interview med her.

Ingen kommentarer

Post en kommentar