SCHULZ BY CROWD – To Kollektioner Årligt – Du er designeren!

SCHULZ BY CROWD, designerportal, hvad er SCHULZ BY CROWD, modeporatl, designere danmark

SCHULZ BY CROWD skal være et Crowd sourced fashion brand

Virksomhedens idé bygger på at producere tøj til kvinder ved hjælp af Crowdsourcing. Vi vil gøre dette under et samlet brand, hvor designprocessen outsources til et relevant Crowd af designere og vi står for produktion, økonomi salg etc.

 

Vi tror på en demokratisk ’design-to-manufacture’ proces

Vi tror på, at der i hele processen skal være fordele for alle. SCHULZ BY CROWD giver talentfulde designere mulighed for at skabe et produkt i eget navn på markedet under vores brand. Som designer vil du yderligere blive økonomisk belønnet hvis dit design bliver sat i produktion.

Vi tror ligeledes, at der for os som brand er fordele ved at benytte et Crowd af designere. Det vil bringe os tættere på tidens strømninger, og derudover bevares en vildskab og zeitgeist ved at lade Jer som designerne arbejder i jeres egne kreative miljøer. Vi tror på at det vil gøre, at vi kan klare os godt i et internationalt felt.

 

printdesign, moodboard, dansk design, danske designere, skandinavisk design, dansk mode, designerportal, modeportal, fashion forum, designer forum, mønsterdesign, samling af danske designereVi har udviklet denne online portal som samlingssted og platform for vores samarbejde

Da SCHULZ BY CROWD’s organisation består af et netværk af eksterne uafhængige designere har vi behov for en fælles platform hvor vi kan kommunikere og inspirere hinanden. For at være en del af vores Crowd skal I oprette en profil på portalen her. Det er også her I vil kunne downloade vores briefing dokument som vi kalder CrowdBible. Denne er til for at sikre et udtryk for Jeres design, der kan forenes, så vi sikrer vores brandidentitet.

Der vil være to CrowdBibles – Basic og Season, og de vil indeholde moodboards, farver, fabrics etc. samt praktisk information og deadlines.  Udover praktisk information, såsom den I har fået her i dag, vil der også foregå mange andre ting på portalen.

 

To kollektioner

Vi vil lave to kollektioner – En basiskollektion og to årlige sæson kollektioner.

 

Basic Collection:

En printet basicwear serie i økologisk bomuldskvalitet. SCHULZ BY CROWD står her for silhuetten og print udvælges blandt Crowdets forslag. Denne kollektion vil ikke følge sæsonerne, men styles vil blive udskiftet løbende.

 

Season Collection:

Består af mere eksklusive kvaliteter som, så vidt muligt, vil være bæredygtige. Denne vil udkomme to gange årligt, henholdsvis sommer og vinter, og vil bestå af ready to wear styles såsom bluser, toppe, bukser, nederdele, kjoler og lignende. Crowdet leverer her forslag til styles ud fra vores fastlagte rammer.

 

palmeprint, tropisk print, printdesign, moodboard, dansk design, danske designere, skandinavisk design, dansk mode, designerportal, modeportal, fashion forum, designer forum, mønsterdesign, samling af danske designere

 

Vision

Vil være elsket som et fremsynet og innovativt brand af høj kvalitet med noget på hjertet, som skal kunne være en potentiel modspiller til de etablerede danske brands.

 

Deadline for den første Basic Collection

Den 10. oktober er sidste frist for at uploade dit print design til SCHULZ BY CROWD. Læs mere i vores CrowdBible her.

Du bibeholder alle rettigheder til materiale du uploader, indtil du vælger at indgå særskilt skriftlig aftale med SCHULZ BY CROWD om brug af dine designs.

Ingen kommentarer

Post en kommentar