Schulz by Crowd Blogger Styling – Basic Collection Sæt

økologisk bomuld, printdesign, moodboard, dansk design, danske designere, skandinavisk design, dansk mode, designerportal, modeportal, fashion forum, designer forum, mønsterdesign, samling af danske designere

ootd, øko

Vores populære økologisk “Flowers” sæt er blevet spottet på flere bloggere, og her kan du se stylist og blogger Brigida Martinez style sin version af et casual hverdagslook. Sættet er sat sammen med sort rullekravebluse, en masse smykker, sneakers og en cool clutch.

Brigida fortæller: “Jeg synes det er svært at finde afslappet tøj, som stadig er fashionabelt. Derfor blev jeg glædeligt overrasket da jeg prøvede dette sæt fra Schulz by Crowd! Ikke nok med at det har det fineste print, så er det super blødt og behageligt at have på. Jeg kan style det til hverdag, og til mere festlige lejligheder, hvilket er perfekt i min branche.”

Designer Trine Bennicke står bag det smukke print, som er inspireret af dekorative blomster og foranderlige natur. Nuancerne er holdt i graduerede sort/hvid, med et strejf af lilla. Vil du vide mere om Trine Bennicke fra vores crowd?Så kan du læse vores interview med hende her.

Du kan købe T-shirten til 499,- her og buskerne til 749,- her. Vælger du at shoppe sættet på en gang, har vi en særlig “Look Deal” hvor du får sættet til 1048,- og sparer 200,-.  Find dealen her. Se resten af vores økologiske Basic Collection her.

Post en kommentar