Preview på vores kampagnebilleder til SS17 Season Collection

SCHULZ BY CROWD ss17

SCHULZ_SS17_0988s

SCHULZ_SS17_0904s

SCHULZ_SS17_0650s

SCHULZ_SS17_0309s

Vi har glædet os til at vise jer vores kampagnebilleder, til vores allerførste SCHULZ BY CROWD Season Collection. Kollektionen kommer til SS17, og er den vi skal på modemesse med fra d. 10-12. august. Her kan du se nogle udvalgte billeder fra kampagnen. Vi har igen valgt at arbejde med den skønne model Julie Blichfeld som også er model på vores Basic Collection. Den talentfulde modefotograf Hördur Ingason, er at finde bag kameraet. Vi har også haft stylisten Ellen Lofts med på til shootet, som blandt andet har stylet for Calvin Klein og Costume. Tak til facon facon for lån af smykker.

Designerne

Kollektionen byder blandt andet på smukke silkekjoler, skjorter, toppe, velsiddende bukser og nederdele. Designet af vores fantastiske crowd! Vi vil senere komme ind på alle designerne, men kan nævne at de tæller blandt andet Maria Elsholm, Sif Longmose, Linda Gunnarsson, Nadine Brinch, Trine Bennicke, Elaine Hersby og Anne Sofie Madsen.

Hvornår kan det købes?

SS17 kollektionen kommer i starten af foråret 2017. Den vil både kunne findes online og hos udvalgte butikker. Indtil da kan du finde vores Basic Collection i vores webshop her.

Ingen kommentarer

Post en kommentar