Nyhed! Nu kan du også designe strik til vores AW17/18 Season Collection

schulz knitwear, dansk stik design

Billeder: Pinterest

Vi har en fantastisk nyhed! Til vores kommende AW17/18 Season Collection, kan du nu også designe i strik. Som strikdesigner kan du designe forskellige styles, f.eks. en chunky cardigan, en lun sweater eller strikket jakke. Der designes udfra en palette af garn og farver som passer til vores “Sense of Morocco” tema.

Hvis du er printdesigner, er der også mulighed for at designe print til strikkede tørklæder. Her skal printet holdes enkelt og i max. 2 farver, for at opnå det optimale look. Læs om alle materialerne og farverne i vores nye KNITWEAR CrowdBible AW17/18 her.

Vi samarbejder med en lille fabrik i Nepal, hvor garnet bliver lavet på små maskiner og ved håndkraft. De er kendt for deres gode kvaliteter og årelange samarbejder, med trofaste kunder i branchen. Fabrikken har fokus på CSR og farver kun med økotex godkendte farver.

Du må uploade lige så mange styles/prints som du har lyst til. Deadline for upload er onsdag d. 4. maj 2016 kl. 24.00. Alt skal uploades via din profil på portalen under “Upload Designfiler”. Det er kun SCHULZ BY CROWD teamet, som kan se hvad der uploades. De udvalgte designs får direkte besked.

Vil du se nærmere på garnkvaliteterne? Så send os gerne en mail, om at kigge forbi vores kontor. Her har vi garn og farvekort liggende. Vi tager også garn og farvekort med på de kommende events, så der vil du også få mulighed for at se og mærke kvaliteterne.

Ingen kommentarer

Post en kommentar