Ny inspirationsvæg med strik

schulz by crowd strik

Vi har samlet lidt strik inspiration, som vi håber kan inspirere til vores kommende AW17/18 Season Collection, hvor vi for første gang introducerer strik hos SCHULZ BY CROWD. Se billeder på vores strik inspo wall her. Du kan både se Season Collection CrowdBible og Knitwear CrowdBible her.  Vi er spændte på at se jeres fortolkninger af det eksotisk Marokko, kombineret med skandinavisk minimalisme. Selvom du ikke er strikdesigner, så kan du sagtens designe print til vores strikkede tørklæder. Her skal printet holdes enkelt og i max. 2 farver, for at opnå det ideelle resultat.

Både til vores Season og Knitwear kollektioner, må uploade lige så mange styles/prints som du har lyst til. Deadline for aflevering er mandag d. 9. maj 2016 kl. 24.00. Alt skal uploades via din profil på portalen under “Upload Designfiler”. Det er kun SCHULZ BY CROWD teamet, som kan se hvad der uploades. De udvalgte designs får direkte besked.

Vil du se nærmere på stof og garnkvaliteterne? Så send os gerne en mail, om at kigge forbi vores nye kontor og showroom i Bredgade. Her har vi stofprøver, farveprøver og garn liggende, så du kan se og mærke kvaliteterne. Vi glæder os til at se dine designs!

Ingen kommentarer

Post en kommentar