Nemesis Babe om genbrug, print & inspiration

nemesisbabe, street style,st17

Vi har mødt Marie som til dagligt blogger på nemesisbabe.dk, og spurgt hende om print, stil og inspiration.

Følg Marie på instagram her @nemesisbabe

Beskriv din stil med tre ord?

Det jeg har på i dag er ville jeg sige var damet, genbrug og klassisk.

Har du print i din garderobe?

Ja det jeg har, i dag er jeg faktisk nedtonet i forhold til det jeg plejer. Jeg elsker at gå med farver og meget print. Jeg er vild med alle former for print. Striber, prikker, grafisk, figurativt, alt lige fra frugter og dyr til det mere kunstneriske.

Hvad er dit fashion must have?

Jeg har en koloenorm garderobe og der er mega mange ting jeg synes er vigtige. Jeg synes det er svært at vælge én ting. Jeg tror det er at have nogle gode sæt, en god kjole eller et one piece, det er super lækkert at have og kan bruges til det meste.

Hvor finder du din inspiration?

Jeg kan ikke rigtige sætte fingeren på det. Det er mere noget der opstår, jeg søger det ikke såden bevidst. Det er en løbende kreativ proces vil jeg sige. Man ved jo aldrig hvad der kommer lige rundt om hjørnet der kan wauw’e en.

Ingen kommentarer

Post en kommentar