Mød os på CIFF under modeugen!

SCHULZ BY CROWD ss17, julie bichfeld

På onsdag løber Copenhagen Fashion Week af stablen. Den første modemesse blev afholdt i 1968 arrangeret af Bella Center, herefter kom andre messer til. I dag finder modeugen sted i februar og august, og er Nordeuropas største modeevent med over 1.600 udstillende.  I løbet af Copenhagen Fashion Week er der 20-30 modeshows, events, receptioner og storslåede fester. Copenhagen Fashion Week afholdes to gange årligt i København.  Messerne består af CIFF og CIFF Raven i Bella Center, CIFF Kids i Forum og Revolver Copenhagen Øksnehallen.

Copenhagen Fashion Week byder desuden også på en modeuge henvendt til forbrugerne. Under navnet Copenhagen Fashion Festival. Programmet er udarbejdet i samarbejde med Danish Fashion Institute.

Vi er at finde på CIFF,  hvor vi har fået lavet et fint univers med smukke velourstole og speciallavet tøjstativer . Kom og mød teamet bag SCHULZ BY CROWD og se vores SS17 Season Collection.

Mød os på CIFF

Tid: Onsdag d. 10. august til fredag d. 12. august. Kl. 9 -18.
Sted: CIFF. Bella Center, Center Boulevard 5, Kbh. S.
Stand: C1-019

Designerevent

Er du designer, eller vil du møde nogle af de talentfulde designere bag SCHULZ BY CROWD? Så afholder vi et event for at skyde fashion week i gang, og fejre vores SS17 kollektion. Du er velkommen til at kigge forbi til et glas bobler og kage.

Tid: Onsdag d. 10. august, kl. 13.
Sted: CIFF. Bella Center, Center Boulevard 5, Kbh. S.
Stand: C1-019

 

Ingen kommentarer

Post en kommentar