Mød Marie Schulz – Kvinden bag SCHULZ BY CROWD

 

Marie Schulz er en ung ambitiøs kvinde med en mission! Hun ønsker at SCHULZ BY CROWD skal være et visionært og innovativt brand med substans og høj kvalitet. En forretningskvinde der elsker mode. Marie begyndte at arbejde i familievirksomheden som bestyrelsesmedlem i en tidlig alder.

Hun er uddannet fra Copenhagen Business School med en kandidatgrad i økonomi og markedsføring. Mens hun studerede og efter endt uddannelse, arbejdede hun som marketing analytiker på et marketing management konsulentfirma i København, Marketing Clinic A/S. Hvis kunder omfatter prominente mærker i forskellige kommercielle sektorer.

Trods sin unge alder har hun allerede erfaringer fra modebranchen, da hun begyndte sin karriere som sælger hos det succesrige danske mærke Katvig, medstifteren var en af hendes største inspirationskilder – hendes kusine Katrine Schulz. Med SCHULZ BY CROWD har Marie skabt en ny måde at kombinere forretning og kreativitet, hvor du kan drage fordel af folks forskellige talenter og knowhow.

Støt Marie og hendes projekt på Kickstarter i dag! Gå til kampagnen her.

Ingen kommentarer

Post en kommentar