Med mennesker og miljø i fokus

bb

Hos SCHULZ BY CROWD er Corporate Social Responsibility (CRS) en grundlæggende faktor.Vi mener at vi alle har et ansvar både overfor de store og de små ting i hverdagen.

Miljø

Da modeindustrien er en af de mest forurenende industrier, kan bæredygtighed og mode i og for sig lyde ret selvmodsigende. Derfor har vi, hos SCHULZ BY CROWD valgt, at holde fokus på at mindske vores aftryk på denne klode.

GOTS: SCHULZ BY CROW’s Basic Collection er lavet i en økologisk GOTS certificeret bomuld.

Vi har valgt at bruge en økologisk bomuld, da vi ønsker at nedbringe brugen af sprøjtemidler på jorden. GOTS er en af tekstilbranchens strengeste certificeringer, der sikrer at minimum 95% af materialet er økologisk. Det sikrer at der i fremstilingen af bomulden ikke bliver brugt pesticider, men også at der i efterbehandlingen af bomulden, ikke bliver tilført farvestoffer, kemikalier eller vaskemidler der skader naturen.

GOTS stiller ikke kun høje miljømæssige krav til alle led af produktionskæden, men også til overholdelse af sociale kriterier og arbejdsmiljømæssige krav. Det betyder blandt andet, at der bliver holdt øje med vore leverandører i forhold til sager som børnearbejde, diskrimination, aflønning samt organisations ret. Alt sammen for at sikre at alle der har arbejdet med vores GOTS certificerede varer

For at kunne håndtere vores GOTS certificerede varer korrekt, har SCHULZ BY CROWD også været igennem GOTS møllen og vi har fået vores eget licens nummer CU844443. Vi kan derfor, med stolthed, kalde SCHULZ BY CROWD for GOTS certificeret.

aaa

Mere end et økologisk brand

Hos SCHULZ BY CROWD er vi meget opmærksomme på at bæredygtighed handler om mere en økologi. Vi har derfor valgt at have bæredygtigt fokus, på både vores materiale og design valg. Det kommer til udtryk ved, at vi vælger kvalitetsmaterialer der med rigtig behandling kan holde sig pæne længe.

Vi har alle et ansvar

Hos SCHULZ BY CROWD vil vi gerne ud med budskabet om, at du skal passe på dit tøj. De nøje udvalgte kvaliteter, er lavet til at kunne holde længe med den rigtige behandling. Det stiller dog krav til, at vi hver især behandler tøjet som anvist. I vores carelabels har vi ikke blot angivet hvordan tøjet skal vaskes for at holde sig pænt. Vi anmoder også folk om at overveje hvor hyppigt de vasker deres tøj.

Mennesker: Der er mange mennesker ind over processerne i tøjproduktion. Hos SCHULZ BY CROWD mener vi, at den gode relation er vejen frem.

Code of conduct

Hos SCHULZ BY CROWD arbejder vi med vores egen Code of Conduct. Det er vores redskab til at kommunikere hvilke retningslinjer vi ønsker at arbejde efter, både inhouse, med vores samarbejdspartnere og ikke mindst med vore leverandører. Vores Code of Conduct bygger på de 10 principper i UN Global Compact, der omhandler menneskerettigheder, arbejde, miljø og anti korruption.

Ingen kommentarer

Post en kommentar