Marie og Jennie om inspirationsrejser og ting man ikke skulle tro om dem

HN4A7968-Edit

Læs 1. og 2. del om Marie og Jennie her og her.

Har I et motto eller favoritcitat?

Marie: Jeg har et motto som er sjovt, omend enormt overfladisk. Det er faktisk min kæreste, der har fortalt mig det. Vi griner ret meget af det, men det er faktisk et vi også bruger. Det er Alexander Wang, der har udtalt: ” When you find something you like, buy in multiples”. Det handler om, at hvis du gerne vil have god stil og du finder noget du godt kan lide, så sørg for at købe det i alle farver eller flere af de samme. Det er bare meget sjovt og vi bruger det, når vi har fundet noget vi rigtig godt kan lide.

Jennie: Jeg synes at Steve Jobs citatet ”Stay hungry, stay foolish” rammer ret godt. Det betyder, at man skal forblive nysgerrig og at man skal se muligheder fremfor begrænsninger. Det kan jeg godt lære lidt af! Jeg elsker desuden at han bruger ordet “foolish” da jeg godt kan lide, når det er lidt sjovt. Dermed ikke sagt at det skal være komik og underholdning hele vejen igennem, men jeg mister hurtigt interessen, hvis jeg ikke synes at det er overvejende sjovt. Vores arbejde her er sjovt og når det bliver lidt kedeligt, så laver vi det sjovt!

Marie: Så har jeg også et andet citat fra en bog som jeg er i gang med at læse af business coachen Marshall Goldsmith, ” What Got You Here Won´t Get You There.” Det handler om, at det der har givet dig succes tidligere, ikke nødvendigvis er det, der giver dig succes igen. Jeg tror det er rigtig vigtigt at hele tiden re-tænke den form man lever efter og sige ja, nu er vi nået så langt med det her firma, men det vi har gjort i går, er nødvendigvis ikke det, som kommer til at virke i morgen. Det tror jeg er rigtig vigtigt i forhold til min virksomhed for hele tiden at rykke sig og være foran.

 

Hvad er nogle gode timer for jer?

Marie: Det er at være alene med et modemagasin, bare at slappe af. Eller en afslappet morgenmad med kæresten. Sådan en lørdag morgen hvor man trisser ned og får lækker morgenmad og taler sammen, det er bare så hyggeligt.

Jennie: Det er sammen med mennesker jeg holder af. Hvad enten man fortager sig noget eller bare hænger ud.

 

Noget man ikke skulle tro om jer?

Marie: Jeg er utrolig klodset! Især med pletter. Jeg kan ikke holde en hvid skjorte ren! Haha, det tror jeg ikke folk lige tænker på, når de ser mig. F.eks. tabte jeg min mascara ned i tastaturet inden I kom, så der var mascara over det hele. Og Jennie sagde, ”Du må ikke spise mad med dine nye ruskindsstøvler på, så kommer du bare til at spilde på dem”.

Jennie: Jeg er i virkeligheden ret privat. Altså jeg er ret god til at snakke, mingle og omgåes folk, men det tager noget tid, før jeg åbner helt op.

Marie: Haha, nej du kunne ikke lide mig i starten, dengang vi arbejde på Katvig.

Jennie: Haha, nej men det har heldigvis ændret sig.

 

Hvor kunne I godt tænke jer at tage på inspirationsrejse til og hvorfor?

Marie: Jeg kunne godt tænke mig at tage til Marokko og lade mig inspirere af deres markeder og farverne. De smukke støvede kanelfarver og duften af krydderier. Og så kunne jeg godt tænke mig at besøge Japan, jeg elsker deres æstetik og den måde det er så anderledes der.

Jennie: Klart Japan! Det har jeg altid godt kunne tænke mig. Netop fordi der er så fint og så tosset, det spiller på så mange tangenter. Det tror jeg vil være mega inspirerende og overvældende.

Marie: Og så tager vi nok til Indien i februar, og det bliver også så fedt!

Ingen kommentarer

Post en kommentar