Marie og Jennie om favoritprint, lykke og gode råd

marie schulz

 

På en klar vinterdag var vi forbi Marie og Jennie på deres kontor i Havnegade. Her fik vi en en snak om print, entreprenørskab og inspirationsrejser. Det er der kommet en masse spændende svar ud af. Her er første del af i alt 3 indlæg, så I kan lære ildsjælene bag SCHULZ BY CROWD endnu bedre at kende.

Har I et favoritprint i jeres egen garderobe?

Marie: Ja, jeg har en Wackerhaus kjole. Silhuetten er ret stram, og så har den to indsyninger rundt om maven og med bar ryg. Printet er små sorte streger på en hvid baggrund. Rimelig enkel, men super fin. Det er helt klart favoritprintet i min garderobe. Jeg bruger den mest til fest, men med en stor chunky cardigan kan jeg godt finde på at bruge den til hverdag.

Jennie: Jeg har helt klart noget med leopard! Men fordi leopard er lidt vildt, må det gerne sættes sammen med noget sporty eller noget lidt kedeligt for at afbalancere det. Jeg har også blomstrede bukser og tern, det synes jeg også er ret fantastisk.

 

Hvad er det bedste råd I har fået?

Marie: Jeg tror, det bedste råd jeg har fået og som både kan bruges personligt og arbejdsmæssigt, er fra min kæreste. Og det lyder: “Hvis man vil have noget nyt til ske, bliver man også selv nød til at ændre adfærd”. Man kan ikke bare gøre som man plejer og så forvente at der sker noget andet. Det synes jeg er meget godt at huske på!

Jennie: Nu lyder det helt kliché, men det med at man er sig egen lykkes smed. Hvis der er noget, du vil have ændret, skal du ændre dig selv først. Jeg kan ikke ændre på, hvordan andre reagerer eller opfører sig, men jeg kan ændre, den måde hvorpå jeg agerer. Og så synes jeg, at det er vigtigt at se indad.

Marie: Og så har vi fået et fælles et. Et arbejdsråd, som vi har fået af Bente Boe.

Jennie: Ja, det er rigtigt! Min gamle lærer.

Marie: Bente sagde: ”Det er vigtigt, når I begynder at få virkelig travlt, så lige at tage sig tid til at stoppe op og give hinanden en krammer. ” Det er nemlig rigtig fint og det gør vi faktisk. Hvis bølgerne lige går lidt højt, ikke at vi skændes, men så stopper vi lige op og giver et kram.

Jennie: Ja, man krammer faktisk lidt modsat af hvad man normalt gør. Hjerterne skal ramme hinanden, så afbalancerer man sit hjerteslag. Så skal man kramme i over et minut, haha, det gør vi så måske ikke helt, men det skulle hjælpe i tilspidsede situationer. Så synkroniserer man sit hjerteslag og falder lidt ned. Og det er svært at være sur på en, hvis hjerte man lige har synkroniseret med, haha.

 

Lykke for jer beskrevet med tre ord?

Marie: Familie, frihed og oplevelser.

Jennie: Jeg er ret enig, frihed, familie og venner og så balance, det er sådan næsten tre ord…

 

Jeres favoritspot i København?

Marie: Frederiksberg have. Det er simpelthen så smukt! En caffe latte i hånden og så en gåtur i Frederiksberg have, uanset årstiden, det er det bedste!

Jennie: Nørrebro, jeg elsker Nørrebro. Der har du forholdsvis meget på et lille geografisk område. Jægersborggade og Stefansgade er steder, jeg ynder at opholde mig. Men også området omkring Elmegade og Sankt Hans Torv, der bruger jeg meget tid på at gå rundt, være, købe ting og drikke kaffe.

 

Ingen kommentarer

Post en kommentar