Kickstarter lancering – Støt talentfulde designere og hjælp os med at kickstarte en ny type modevirksomhed!

kickstarter danske projekter

SCHULZ BY CROWD er et crowd sourced modebrand med fokus på design og print – Vi hjælper designere med at få deres designs på markedet. Og vi har brug for din støtte! Gå til kampagnen her.

Hjælp os med kickstart en ny type modevirksomhed!

Vi har brug for din hjælp til at få vores første SS17 kollektion på markedet – din støtte vil også hjælpe de 13 up-coming designtalenter bag vores første kollektion.

“Less may be more” når det gælder design – men mere er afgjort mere, når det kommer til mennesker

SCHULZ BY CROWD er unik på den måde, at flere freelance designere er med til at skabe vores kollektioner. Når alle får lov til at fokusere på hvad de gør bedst, er vi i stand til at skabe en virksomhed med mere POWER.

Det kan være svært for et ungt talent, at få hans eller hendes design på markedet. Processen fra den allerførste skitse til et slutprodukt er lang og hård. Hos SCHULZ BY CROWD  får designere adgang til et hele produktionssystemet og al vores knowhow.

På denne måde får de en chance for at få deres design på markedet, og vi, på vores side har en massiv talentmasse at vælge imellem. Med hver ny kollektion, lader vi nye designere skinne.

Hvad designerne til gengæld for deres design?

Hvis en designers style bliver udvalgt til kollektionen, får de en up-front betaling med det samme. Udover dette modtager de royalty for hver vare vi sælger. På hver style er der tilknyttet en lille bio om designeren og en tegning af ham eller hende. Vores navn ”SCHULZ BY CROWD ” står på et tag i tøjet, og designerne får deres navn på medfølgende etiket i tøjet. Det er en fantastisk måde at hjælpe nye designtalenter med at få deres navn ud. Det er en win-win for alle.

Støt os i dag!

Støt os og alle de talentfulde designere! Hvis du vil vide mere om hvad Kickstarter er, så kan du læse vores tidligere blogpost her. Læs mere om vores projekt her, og se også den fulde video her. Vores Kickstarter kampagne slutter den 30. november. Hjælp os med at nå vores mål!

 

Ingen kommentarer

Post en kommentar