Inspiration til årets Julemarkeder

INSPIRATION TIL ÅRETS JULEMARKEDER

Julen nærmer sig med hastige skridt, hvilket for mig betyder julemarkeder. Det er altid en skøn blanding af kitsch og hygge og selvom jeg egentlig ikke kan lide brændte mandler og altid brænder tungen på gløgg i plastikkop, så er det altså et must.

Her er en lille liste over de julemarkeder jeg skal besøge i år.

Tivolis julemarked er for mit vedkomne en tradition, for selvom der altid er mange mennesker og selvom jeg altid har enten for meget eller for lidt tøj på, så er der noget helt specielt ved en overflod af nisser og julelys lige i hjertet af København. Hele tivoli dufter af brændte mandler og gløgg og der er boder med alt hvad hjertet kan begære og mere til.

Sidste år til vores SCHULZ BY CROWD julefrokost gjorde vi et stop i Tivoli og sugede julestemning til os. I år bliver det en tur med familien i Jule Tivoli.

Åbningsdage: 18. november til 31. december

Adresse: Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København

Entre: 120 kroner. Børn ­under 8 år er gratis

Websitehttps://www.tivoli.dk/da/saesoner/jul

 

Julemarkedet på Kongens Nytorv med d´Angleterre i baggrunden er også en tradition. De sidste par år har jeg desværre ikke nået at se lysene blive tændt på d´Angleterre, hvilket ellers er et tilløbsstykke med over 33 tusinde interesserede op Facebook og hvor den Kongelige Livgarde kommer og spiller. Heldigvis kan man nyde godt af den altid flotte udstilling, når man går rundt på Julemarkedet på Kongens Nytorv. Her er der boder med både lækkerier og julestads. Hvis man ikke kan stille sulten med churros og småkager så vil jeg anbefale, at man går på Meyers i Magasin og får sig en flæskestegs sandwich, det er jul lige i maven.

Åbningsdage: 17. november til 22. december

Adresse: Kongens Nytorv

Entre: Gratis

Website: https://www.jul-i-kobenhavn.dk/da/

 

På Højbro Plads bliver der bygget en hel lille jule by med små bjælkehytter, hvori du kan købe alt fra kunsthåndværk til delikatesser. Mine forældre kommer på besøg fra Bornholm i denne weekend og vi skal helt sikkert også på Højbro Plads og nyde et glas gløgg eller to.

Åbningsdage: 17. november til 23. december

Adresse: Højbro Plads

Entre: Gratis

Website: https://julemarked.nu/da/

 

Er du på udkig efter julegaver, så kan jeg anbefale Julemarkedet på Værnedamsvej og Tullinsgade, som afholdes lørdag d. 2. december. Udover julepynt, julestemning og julegodter, så rykker butikkerne nemlig ud på gaden og sælger deres fine ting. I Encoded vil det endog være muligt at købe SCHULZ BY CROWD tøj i julegave enten til dig selv eller dine nærmeste.

Åbningsdag: lørdag d. 2. december kl. 9-16

Adresse: Værnedamsvej og Tullinsgade Frederiksberg

Entre: Gratis

Website: https://www.facebook.com/events/131716210874105/

 

Hvis der skal købes endnu flere julegaver og du samtidig ønsker at støtte både et godt formål og også dygtige iværksættere, så vil jeg klart anbefale Finders Keepers Julemarked.

Det er første gang, Finders Keepers holder julemarked og det er i den helt rette jule ånd. Finders Keepers donerer nemlig halvdelen af billetindtægterne til Mødrehjælpens julehjælp, et initiativ der er helt fantastisk. SCHULZ BY CROWD deltager selvfølgelig på Finders Keepers julemarked, så kom forbi og sig hej! Generelt kan man købe virkelig mangle super fine ting på Finders Keepers, da alle udstillere er super dygtige og her er virkelig lækkert design i alle kategorier. Håber vi ses!

Åbningsdage: 9.-10. december kl. 11-17

Adresse: Papirøen, Trangravsvej 10-12

Entre: du bestemmer prisen og kan vælge at være med til at donere penge til Mødrehjælpens julehjælp

Website: https://finderskeepers.dk/design-markeder/finderskeepers-christmas-x-papiroeen/

 

Slutteligt kommer en anbefaling, jeg var nemlig på Egeskov Slots Julemarked i weekenden 25.-26. november og det var virkelig fint. Det er ret stort og der er en masse aktiviteter for børn samt virkelig mange boder både med mad og juleting og gaver. Jeg synes bestemt at det er turen værd, men tjek det ud nu, for det ligger allerede i november måned og køb billetter på nettet inden, så slipper du for den lange kø.
I kan se herunder lidt billeder jeg har taget på Egeskov Slots Julemarked.

Website: https://www.egeskov.dk/julemarked

 

                                                       

 

Glædelig julemarkeds tur.

Jennie

Ingen kommentarer

Post en kommentar