Hvad er Kickstarter?

SCHULZ BY CROWD, kickstarter, kickstarter schulz by crowd

Hvad er Kickstarter?

Kickstarter blev grundlagt i 2009, og har siden da finansieret mange innovative idéer og firmaer. Kickstarter er en crowdfunding portal, hvor iværksættere kan fremvise deres idé, og du som forbruger kan vælge at støtte op omkring projektet! På tværs af hele verden forbinder og formilder Kickstarter spændende forretningsidéer med dig. I morgen lancerer vi vores Kickstarter kampagne og vi håber på din støtte!

Hvad får jeg ud af det?

Du kan støtte vores projekt ved at investere i forskellige “pledges”. Alt er en hjælp! “Pledges” er en slags pakke eller et produkt du kan købe. Du vælger selv hvilken størrelse du vil have! Du kan fx støtte med 172,- så hjælper du både vores projekt og vi sender dig et cool iPhone cover, med print fra en af vores talentfulde designere. Du kan også vælge at støtte os med 375,- så får du en lækker økologisk T-shirt og støtter de talentfulde designere. Du kan også “pledge” vores kimono, som er lavet af den fineste silke! For 1610,- støtter du vores projekt og får tilsendt et lækkert design, hvis vores kampagne når i mål! Hvis vi mod forventning ikke når vores mål, bliver pengene ikke trukket fra din konto. Du har dermed ikke noget at tabe, men en hel masse at vinde! Ikke nok med at du støtter en masse designere, får du også som den første, fingrene i vores designs!

Hvordan gør jeg?

Mandag d. 7. november kl. 9 lanceres vores Kickstarter kampagne! Find vores kampagne på Kickstarter.com. Vælg den “pledge” du gerne vil støtte med og opret en profil. SCHULZ BY CROWD får først det beløb du køber/pledger for når kampagne slutter og har nået sit mål. Når kampagnen er afsluttet, får du en mail hvor vi indhenter størrelse, adresse m.m. Produktet bliver sendt til dig når det er færdig produceret. Dato og fragtomkostninger fremgår af den pågældende pledge. Vores Kickstarter kampagne slutter den 30. november. Hjælp os med at nå vores mål!

Ingen kommentarer

Post en kommentar