Hangtag med dit navn, mini biografi & link

hangtag, tøj, printdesign, moodboard, dansk design, danske designere, skandinavisk design, dansk mode, designerportal, modeportal, fashion forum, designer forum, mønsterdesign, samling af danske designere

SCHULZ BY CROWD’s idé bygger på at producere tøj til kvinder ved hjælp af crowdsourcing. Vi vil gøre dette under et samlet brand, hvor designprocessen outsources til et relevant crowd af designere, mens vi står for produktion, økonomi,  salg m.m.

Crowdet skal bestå af forskellige designere, nemlig jer! Da SCHULZ BY CROWD bliver designet af en masse forskellige kreative personligheder, vil vi gerne vise omverdenen det! Dit design vil blive samlet under brandet SCHULZ BY CROWD.  For at promovere dig som designeren bag, laves der blandt andet en hangtag med en stregtegning af dig og en minibiografi, for at få lidt af din historie med. Der kan også være en henvising til f.eks. dit website eller instagram.

På den måde kan både kunder og andre i branchen lære designerne bag at kende. Det er nemlig ikke altid til at vide, hvem der rent faktisk har designet det tøj som du står i hånden med, selvom der står et label i nakken. Det vil vi gerne lave om på!

Ingen kommentarer

Post en kommentar