Glædelig jul og godt nytår fra SCHULZ BY CROWD

SCHULZ BY CROWD

Nu hvor året går på hæld og vi kan gøre status over SCHULZ BY CROWD’s 6 første måneder, glædes vi over hvor fantastisk meget godt der allerede er sket. Vi har holdt designermiddag, netværksaften, morgenmadsmøde og designeraften. Over 50 talentfulde designere er nu en del af netværket, og vi er utrolig taknemmelige for jeres kreativitet og positive can-do indstilling. Vi føler virkelig vi allerede er blevet en lille familie. Vi har også haft god medvind i brancheblade, så som Dansk Mode & Textil, TØJ og Fashion Forum. Som alle har skrevet spændende artikler om konceptet, og udvist stor interesse.

Den første Basic Collection er i gang med at blive produceret, og vi kan næsten ikke vente med at få de første samples mellem hænderne. Vi tager allerede tidligt i det nye år hul på photo shoot til den første SCHULZ BY CROWD look book, modeugen, events og vores helt egen moderne web shop.  Vores SS17 kollektion er også undervejs, og vi er spændte på at dele det hele med jer. Et par nye ansigter er også at spotte hos SCHULZ BY CROWD. Vi har fået en skøn sælger om bord og en dygtig konstruktør, som i snart kommer til at høre mere om.

Det nye år skal skåles ind sammen med jer. Hold øje i januar, hvor vi byder på bobler og networking. Endnu en gang tusind tak for al jeres opbakning og engagement, vi kunne ikke gøre det uden jer! Rigtig god jul og godt nytår til jer alle sammen.

 

 

Ingen kommentarer

Post en kommentar