Hvad er SCHULZ BY CROWD?

SCHULZ BY CROWD et nyt modekoncept som vil skabe et nyt hverdags-fashion brand ved at arbejde ud fra ideen om crowdsourcing, hvor designprocessen outsources til et Crowd af designere.

Vi tror grundlæggende på, der i Danmark er mange kreative kræfter med stort potentiale og ønsker at bringe disse kræfter sammen i et Crowd (netværk) af designere for i fælleskab at skabe et nyt brand.

Hvad for man ud af at være med?

Når du opretter en profil bliver du medlem af vores Crowd og får hermed mulighed for at designe for SCHULZ BY CROWD.

SCHULZ BY CROWD vil blive markedsført under ét samlet brand, men som udvalgt designer, vil du også blive markedsført personligt eks. ved at dit navn vil være på hangtag.

Hvis dine designs ellers prints bliver udvalgt og sat i produktion vil du, ved hvert solgt item, blive økonomisk belønnet.

Ideen er altså, at du står for design, vi står for udvælgelse og sammensætning af kollektion, produktion, markedsføring, salg og vi bærer den økonomiske risiko.

Ydermere får du, ved at oprette dig som en del af vores Crowd, mulighed for at indgå i et netværk af designere og andre relevante personer. Og du har frit mulighed for, at vælge hvilke kollektioner du har lyst til at bidrage til og i hvilket omfang du ønsker at bidrage.

Hvor mange mennesker forventes at skulle udgøre Crowdet?

Vi håber på, at vi på sigt, kan blive omkring 100-200 på portalen. Det forventes dog ikke at alle leverer design ind hver sæson.

Hvor mange styles/prints må man indlevere?

Man må indlevere lige så meget som man vil.

Hvor meget tid forventes der at man skal bruge på det?

Det er meget op til dig selv ift. designprocessen.
Hvis ens style/print udvælges regner vi med, at der yderligere skal benyttes omkring 2-3 timer på workshop m.m.