Dit design her? De første prototyper er kommet hjem!

prototyper, schulz by crowdjoggingbukser, sweat pants

Vi har været spændte. Vi har ventet på de første prototyper til vores basic collection, og i sidste uge modtog vi dem endelig! Det er altid med spænding man sender et design afsted og ventetiden føles så lang. Der er kun nogle små justeringer, så vi er meget glade for at se at tøjet sidder pænt på, pasformen er god og detaljerne er spot on. Farven bliver afstemt med det print I sender ind og som bliver udvalgt. Metervaren er i en lækker 97% økologisk bomuld og 3% elastan som er GOTS certificeret.

 

detaljer, design, dansk design

GOTS er en forkortelse af Global Organic Textile Standard (GOTS) og er udviklet af ledende internationale certificeringsorganer, for at sikre internationalt anerkendte og høje kvalitetskriterier for
økologisk tekstilproduktion – fra den første økologiske såsæd og høst til en forsvarlig miljømæssig forædling indenfor rammerne af social ansvarlighed, helt frem til den endelige certificering af det færdige tekstilprodukt. Alt sammen for at sikre, at forbrugerne har en kvalitetssikring på højeste niveau. GOTS er i dag det internationalt førende økologiske certificeringsmærke inden for tekstilindustrien og blandt forhandlere.

 

printdesign, moodboard, dansk design, danske designere, skandinavisk design, dansk mode, designerportal, modeportal, fashion forum, designer forum, mønsterdesign, samling af danske designereKort sagt en standard der indeholder høje miljømæssige kriterier for økologisk bomuld gennem alle produktionsprocesserne. Det er vores indiske leverandør, der er certificeret og vi arbejder også sammen med GOTS for selv at blive certificerede, da det også er et mål for GOTS certificeringen, at alle dele er involverede i processen med at tænke bæredygtigt. Læs evt. mere her.

Skal dit design pryde disse styles? Læs vores CrowdBible  og indsend dit design, senest d. 10 oktober.  Vi glæder os til at sende vores første basic collection på markedet, sammen med dig.

Ingen kommentarer

Post en kommentar