Designernyt! Den nye Crowd Bible til Basic Collection er klar

basic03

Vores nye Crowd Bible til den næste Basic Collection er klar! Er du designer og tilmeldt vores designerportal, finder du vores Crowd Bible her. Du kan kun se den hvis du er logget ind på din profil. Er du designer og endnu ikke tilmeldt SCHULZ BY CROWD? Så kan du signe op her, det er helt gratis og uforpligtende.

Du skal benytte denne Crowd Bible, hvis du gerne vil designe print til SCHULZ BY CROWDS næste Basic Collection. Her kan du læse om temaet og se de udvalgte pantonefarver. Du kan designe print til 3 forskellige styles. Basic Collection følger ikke nødvendigvis sæsonkollektionen, men skal ramme brandets nordiske udtryk og kunne mikses ind i vores Season Collection.

Metervaren til vores Basic Collection er en lækker økologisk bomuldsjersey. Denne metervare bliver lavet på en Gots certificeret fabrik i Indien, som vi har fået kontakt med via Sourcing House. Du kan læse mere om vores certificering her.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for de prints du kan lave til vores Basic Collection. Figurativt, abstrakt, stiliseret, det er op til dig. Det eneste krav vi har er, at inspirationen skal komme fra vores Mood Board og stilen skal være i tråd med vores brandidentitet.

For at sikre at der er sammenhæng mellem vores kollektioner, skal grundfarverne i printet være indenfor vores udstukne farvepalette som ses i CrowdBible Basic. Dog er det i printet også tilladt at benytte andre farver end de angivne.

Du bibeholder alle rettigheder til materiale du uploader, indtil du vælger at indgå særskilt skriftlig aftale med SCHULZ BY CROWD om brug af dine designs.

Nu er er det blot at slippe kreativiteten løs! Vi glæder os meget til at se hvad du finder på. Har du brug for mere information, feed back eller har du spørgsmål, så ring og skriv endelig til os. Du kan også skrive inde på fællesvæggen, der sidder vi også klar til at svare på alt mellem himmel og jord.

OBS. To deadlines! Ønsker du også at indsende dit print til vores Season Collection SS18? Prints til styles i vores Season Collection SS18 har deadline d. 12. december 2016 kl. 24.00.

Prints til Basic Collection BCO3 har deadline d. 6. marts 2017, kl. 24.00.

Hvis du er i tvivl om hvilken af kollektionerne (basic eller season) dine prints er bedst til, skal du uploade til første deadline.

Ingen kommentarer

Post en kommentar