Designermiddag på Uformel

uformel, designermiddag

En sensommeraften for ikke længe siden havde vi inviteret 13 udvalgte designere og illustratorer til vores allerførste designermiddag. Uformel dannede rammerne omkring vores aften, og spændte glædede vi os til at byde alle velkomne.

Vi startede med en cocktail baseret på havtorn, hvilket passede perfekt til aftenenstema, nemlig nordisk design.

 

Marie Schulz, stifteren bag SCHULZ BY CROWD, fortalte om tankerne bag hele projektet.
– Jeg tror på, at der i Danmark er mange kreative kræfter med stort talent. Jeg har altid funderet over, om der ikke var ny måde at forene forretning og kreative kræfter. Med rødder i både tøjbranchen og forretningsverden, har jeg altid haft en lille iværksætter i maven og med dette projekt forbinder jeg de to ting som interesserer mig allermest personligt – mode og forretning, forklarede Marie om sin innovative idé.

 

 

designermiddag, schulz by crowd, designerportal, dansk printdesign, danske deignere

 

SCHULZ BY CROWD skal være et Crowd sourced fashion brand. Virksomhedens idé bygger på at producere tøj til kvinder ved hjælp af Crowdsourcing. Dette gøres under et samlet brand, hvor designprocessen outsources til et relevant Crowd af designere og vi står for produktion, økonomi salg etc. Crowdet skal bestå af forskellige designere.

 

SCHULZ BY CROWD er et Scandi Chic everyday-fashion-brand med en ren nordisk silhuet. Designet er fokuseret på prints og et sofistikeret mix mellem det feminine og det maskuline – det er elegant, underspillet med rene linjer og kærlighed til detaljerne.

 

Mens vi spiste en skøn middag var det tid til at høre lidt om de forskellige designers baggrund:

 

Maria Sloth er uddannet fra Danmarks Designskole (nu Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering) og udover egne projekter arbejder hun som designer hos Pieces.

 

Sandra Svendsen er også fra Danmarks Designskole og arbejder med kostumer og illustrationer.

 

Camilla Frydenberg har blandt andet gået på University of the Arts London og Ravensbourne College of Design and Communication. Med sit eget brand Mille Frydenberg, designer hun farverige prints på tørklæder og bluser.

 

Aslaug Sand har designet hos Munthe de sidste 3 år. Før det var hun hos Ilse Jacobsen og Mama-licious. Hun håndtegner og maler smukke blomster.

 

marie schulz, ceo marie schulz, designerportal, schulz by crowd

Tobias Noe Harboe har blandt andet arbejdet som designer hos Bruuns Bazaar, Won Hundred og Henrik Vibskov. Nu har han startet sit eget emoji.academy, hvor du kan skabe din egen emoji-historie i printform.

 

Marie Winther er uddannet fra KEA og arbejder lige nu hos Sabine Poupinel.

 

Iben Birch Bech er fra Danmarks Designskole og har også læst print-design på Rhode Island School of Design i USA.  Hun arbejder med print & produktdesign, grafisk design og indretning.

restaurant uformel

 

Malene Volf Munch har blandt andet 7 års undervisningserfaring i design fra Københavns Mode- & Designskole og Fashion Design Akademiet.

 

Mie Tingsager har sit eget mærke, An ounce Copenhagen. Før det var hun designer hos Bestseller og Emmycici (et kinesisk mærke).

 

Mette Hørsted Kocmick laver fine illustrationer og har lige udstillet på Trapholt. Derudover arbejder hun på Niels Brock, hvor hun underviser i mode, trends, modehistorie og markedsføring.

 

Mia Marie Overgaard blev færdig med sin Masters på Danmarks Designskole i 2006 og har med sine flotte illustrationer arbejdet med blandt andet Wall Street Journal, The Telegraph, Volkswagen Autostadt, Soft Gallery, Gap, ASOS.com, Taschen m.m.

 

Elaine Hersby har sit eget mærke, under samme navn. Tidligere har hun siddet som grafiker hos Cover, Art Rebels og arbejdet for Acne i 4 år i henholdsvis København, Melbourne og NY.

 

Marlyse Alexandra Smith er fra Philadelphia USA,men flyttede til Danmark for nogle år siden. Hun har tidligere arbejdet for MaxJenny og har også lavet print for Topshop, nelly.com og Urban Outfitters.

 

designermiddag, uformel københavn

 

Tusind tak til alle der deltog! Vi glæder os til at skabe en ny epoke i den danske modeverden med jer!

 

 

1 Kommentar
  • Jennie Funch
    Svar

    Tak til alle jer skønne mennesker der deltog! Vi glæder os til at se og høre mere fra jer her på portalen…

    7. september 2015 at 15:02

Post en kommentar