Dansk Mode & Textil – SCHULZ BY CROWD giver designere ny platform

marie schulz ceo

 

Sidste uge var en fantastisk uge! Ikke nok med at vi havde en festlig designeraften i fredags, så blev Marie interviewet til hele 3 online magasiner! Du kan se mere om Fashion Forum og TØJ her.

Anders Skou Kristiansen fra Dansk Mode & Textil, har lavet en flot artikel som du kan læse her. Her fortæller Marie mere om hele idéen med SCHULZ BY CROWD, hvordan hun kom i gang med det, CSR, vison og markedsføringen af alle jer designere!

Uddrag fra artiklen:

– Flere hoveder designer bedre end ét, siger Marie Schulz, da Dansk Mode & Textil taler med kvinden bag det nye koncept SCHULZ BY CROWD, CEO og stifter Marie Schulz.

Som navnet antyder, er der tale om crowdsourcing. Planen er, at et designkollektiv af både uprøvede og mere erfarne af slagsen skal levere både design og prints til det kvindemærke, hun selv kalder sit hjertebarn.

– Ideen opstod fordi, mange talentfulde designere går rundt derude med fantastiske ideer, men de har ikke den fornødne kapital til at stable et brand på benene og få det ud over kanten. Det kan SCHULZ BY CROWD hjælpe dem med, forklarer kvinden bag.

Læs resten her.

Ingen kommentarer

Post en kommentar