CROWD BIBLE – SEASON SS17

SCHULZ BY CROWD

Så er vores Crowd Bible for den kommende Season Collection kommet på portalen! Hvis du har lyst til at designe til vores SS17 kollektion, så kig Crowd Bible Season igennem, så kan du læse om temaet for kollektion, se pantonefarverne, se hvilke metervarer kollektionen kan designes i, samt en masse andre praktiske informationer.

Så er det bare at slippe kreativiteten løs – det som DU er så god til! Vi glæder os meget til at se hvad du finder på. Har du brug for mere information, feed back eller har du spørgsmål, så ring og skriv endelig til os. Du kan også skrive inde på fællesvæggen, der sidder vi også klar til at svare på alt mellem himmel og jord. Husk at du kun kan læse Crowd Bible, hvis du er tilmeldt vores designernetværk, som er helt gratis og uforpligtende.

Til Season Collection står du både for formgivningen af en style og evt. print. Det kan være bukser, nederdele, toppe, kjoler m.m. Her er deadline d. 30. november 2015.

Til Basic Collection (se Basic Crowd Bible her) har vi allerede lavet fire faste styles, som der skal laves print/illustrationer til. Her er deadline d. 10. oktober 2015.

 

Ingen kommentarer

Post en kommentar