Blogger Besøg – Sneglcille & Cana Butterschøn

sneglcille, cana butterschøn,

bloggers

cana butterschøn

cana butterschøn blogger

printdesign, moodboard, dansk design, danske designere, skandinavisk design, dansk mode, designerportal, modeportal, fashion forum, designer forum, mønsterdesign, samling af danske designere, schulz by crowd ss17

For et par uger siden havde vi besøg af livsstilsbloggerne Cecilie Rubini og Cana Butterschøn. Vi fik en snak om mode, blogging og deres nye kontorfællesskab –  Andedammen. De dygtige piger, blogger om alt lige fra familieliv, boligindretning, mad, skønhed, rejser og mode.

Der blev udvalgt favoritter fra SCHULZ BY CROWD SS17 Season Collection. Blandt dem var de fine silke kjoler, der er designet af Trine Bennicke fra vores crowd. Kjolen kommer både i lyserød, sort og med blomsterprint. De er lavet af 100% ren silke, i den lækreste kvalitet.

Cana faldt også for den cool asymmetriske nederdel, der er designet af Nadine Silke Brinch. Nederdelen kommer både i sort og lyserød, og er lavet af en kraftig poplin kvalitet. Cana har stylet nederdelen, til et fint casual look. Kombineret med en loose skjorte og blomstrede sneakers, er den perfekt til hverdag. Til fest kan den sammensættes med høje hæle, røde læber og en silketop.

Glæd jer til at hele SS17 Season Collection lander online og i udvalgte butikker til næste år.

Følg med på Cecilies blog her og Canas blog her.

Ingen kommentarer

Post en kommentar