Black Friday Sale! Få 30% rabat & Gratis Fragt!

blackf

Vi fejrer Black Friday Sale med 30% rabat og gratis fragt hele ugen! Få fat i vores lækre Basic Collection, som er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld, med print fra vores fantastiske designer crowd.

Hvem er designerne?

Trine Bennicke står bag to print designs til vores Basic Collection. Begge prints er inspireret af dekorative blomster og foranderlige natur. “Line Pristine’s” bløde streger er et potpourri af abstrakte blomsterblade i bevægelse. Et enkelt og stilrent print holdt i sorte og hvide nuancer. Sættet “Flowers” er et collage præget mønster, af magnoliagrene som blomstre i fuldt flor. Tonerne er holdt i graduerede sort/hvid, med et strejf af lilla. Shop Trines designs: T-shirt “Line Pristine”, “T-shirt “Flowers og “Bukser “Flowers.

Iben Birch Bech som er designeren bag et smukt og farverigt print, kaldet “Confetti Flowers”. Hendes udtryk er feminint med storbys kant. Hendes forkærlighed for botanik ses tydeligt i dette print, hvor blomsterblade i rosa og gul spredes som konfetti, i smuk kontrast med den småsprikkede baggrund. Find Ibens design her.

Lissa Thimm er en erfaren tekstil designer og går under navnet Lissa Thimm Studio. Hun arbejder med en bred vifte af kreativ design. Alt lige fra tekstilprint, strik og illustrationer. Lissas arbejde udtrykker hendes fascination af farver, komposition og hendes detaljeorienterede tilgang til prints, her illustreret i små fine og individuelle strøg i en blåturkis nuance. Find Lissas design her.

Bag dette “Dreaming Of Summer” printet finder vi designerduoen MIJO Studio, som består af Josefine Gilbert og Miranda Tengs Brun. Præget af deres skandinaviske rødder og inspireret af en fælles fascination for stærke visuelle kontraster, er deres arbejde ofte kendetegnet ved en legende tilgang til designprocessen. Dette print illustrerer tydeligt deres stil, med abstrakte og varierende mønstre, kombineret med nordiske nuancer og farver. Find MIJO Studio’s design her.

Designduoen ReffeltBrøgger har designet print til vores kjole. Et minimalistisk og grafiske print, som giver kjolen et casual look.. Langt fra synes de små hvide pile ikke så tydeligt, men jo tættere man kommer, opdager man et virvar af markører. De peger i alle retninger og giver på en gang en fornemmelse af urbane strømninger og harmoniske bevægelser. Find ReffeltBrøgger design her.

30% rabatkode og gratis fragt: blackfriday30 

Gå til webshoppen her. Koden gælder til d. 28/11 2016.

Ingen kommentarer

Post en kommentar