Behind the scenes – Første Basic Collection photo shoot + vi udvider med ekstra prints!

s16

s12

 

I dag har været en fantastisk dag. Vi har skudt vores allerførste kampagne og look book med vores Basic Collection!

Bag kameraet var den dygtige fotograf Hörður Ingason, som blandt andet har skudt Malene Birger, Wood Wood og Stine Goya. Modellen Julie Blichfeld forelskede vi os i med det samme, og vi kan næsten ikke vente med at vise jer resultatet. Du kan se lidt flere behind the scenes billeder på facebook her. Basic Collection fra dagens photo shoot kommer i vores webshop fra maj måned.

Har du et spændende print du vil have med i basiskollektionen kan du stadig nå at være med. Vi har nemlig besluttet at udvide basiskollektionen med nogle ekstra prints. Det betyder at du meget gerne må uploade dine nye forlsag inden den 28. marts kl. 24.00. Benyt Crowd Bible Basic 01 og moodboardet for SS17,  for inspiration, farver og guidelines.

De uploadede supplerende prints som udvælges til produktion lander lidt senere, og forventes at være i butikkerne omkring november 2016. Vi glæder os til at se hvad I byder ind med!

Er du i tvivl om fremgangsmåden kan du se den her: Sådan gør du, og selvfølgelig altid spørge løs på væggen i medlemsområdet.

Ingen kommentarer

Post en kommentar