3 Trends til Milan Fashion Week SS17

lead

Hvis det er sporty, er det er in! Vi har tidligere været inde på det, athleisure er kommet for at blive. Det sås også til modeugen i Milano. Fra overdådige couture-agtige kjoler hos Gucci, til sofistikerede pieces hos Prada og Bottega Veneta, til flagrende boheme hos Roberto Cavalli. Milano Fashion Week var en uge fyldt med behørig mode. Fx var Versace’s show på alles læber, dels fordi castingen til showet var fantastisk! Supermodeller som Adriana Lima, Naomi Campbell og Bella og Gigi Hadid var på catwalken. Men også fordi at den vante Versace famme fetal, havde fået en praktisk vinkel! Du havde nok ikke troet at du ville se en Versace pige i en anorak? Forbered dig på at blive overrasket – alt kan ske til Milano Fashion Week.

sporty2
Let’s get sporty

Performance gear går ingen steder næste forår. Hos Giorgio Armani og Bottega Veneta, så vi en videreudvikling af Bermuda shorts og træningsdragter. Sporty leggings blev båret under kjoler og dragter hos Gucci og Emilio Pucci, kombineret med atletiske regnfrakker og bomberjakker hos Max Mara. Apropos regnfrakker så havde Versace en smuk en af slagsen! Navy nylon tilsat palietter, som Gigi Hadid brillerede catwalken med.

bra

Show your bra

Denne sæson har vi set en revival af 90’er trenden, med at bruge en T-shirt under stropkjolen eller silketoppen. Til SS17 kommer vi til at se trenden i en ny version. Nemlig bh’en båret over skjorten, eller i det hele taget vist frem! Prada havde skabt en fantasifuld bh med delikate fjer, mens andre var mere enkle i ensfarvede eller ternede motiver. Hos Bottega Veneta var de lavet af fint strik, mens Etro’s havde en hippie feel, med brændte nuancer og mønstrede kimonoer.

boho

Coachella Cowboy

En brise af boheme passerede gennem Milano, tydeligst hos Roberto Cavalli, som havde mikset Coachella’s 70’er vibe, sammen med indianer og cowboys. Frynser, dip dye kjoler, snøre og ruskindsbukser med blomster indtog catwalken. Også Philosophy di Lorenzo Serafini havde cowboy og boho referencer. Vi så denim, romantiske flæsekjoler, brede bælter og cowboystøvler. Alberta Ferretti havde voluminøse “western” nederdele, fine chiffon kreationer – nogle tilsat farverigt 70’er broderi – mens andre blev holdt tone i tone.

Billede og kildehenvisninger: Vogue

Ingen kommentarer

Post en kommentar