3 trends fra Summer 17 Resort Collections

3 trends

Billeder: Giambattista Valli, Helmut Lang, Veronique Branquinho – Alle Resort 17

Mens vi spændt venter på at skulle på modemesse i morgen, har vi taget et kig på Summer 17 Resort Collections. Du har måske hørt et af udtrykende før; resort, cruise eller high summer. Alle dækker de over den samme kollektion, nemlig en pre-collection til SS17 kollektionerne. En resort collection fungerer som en forløber for de traditionelle Spring/Summer kollektioner, der vises i August og September.  Udtrykket “cruise” eller “resort” collection, kommer oprindeligt fra designernes jet-set klienter, som købte tøj til deres sommerferie. Ofte gik rejsen til resorts eller på krydstogter, deraf navnet.

multi

Billeder: TOME, Valentino, Giambattista Valli – Alle Resort 17

Ethnic Multi Mix

Inspireret af den kulturelle verdens Bazaar, ser vi et vælg af forskellige kombinationer, og sammensætninger af eksotiske verdenshjørner. Et dekorativt twist på et klassisk look med fed damask, indviklede paisley prints, intense patchwork og avancerede tørklæde mønstre. Dette eksklusive boheme look er fremstillet i fornemme kvaliteter og uventede farvekombinationer. TOME’s Afrikansk-inspirerede geometriske prints, blev stylet med viddebukser for et strejf af urban ethnic. Mens Valention’s kollektion er inspireret af Cuba og den nationale blomst; den hvide ingefær lilje, kendt lokalt under navnet Mariposa eller sommerfugl. Hvilket også er Valentino hus maskot. Kollektionen er indhyllet i 3D blomster og delikate hæklede detaljer.

resort summer 2017

Billeder: Gucci, Giambattista Valli, Louis Vuitton- Alle Resort 17

Folkloric Flowers

Traditionelle folkedragter og kjoler i en ny moderne kontekst. Alt lige fra gotiske buketter af romantiske vildeblomster, til broderede farverige blade. Fra Gucci’s overdådige pelsfrakker med valmueprint, til Giambattista Valli’s flagrende maxikjoler med oversized roseprint og tilknappede hals. Louis Vuitton kombinerede athleisure med et touch af folklore til sin Resort 2017 kollektion.

mono

Billeder: Colovos, Antonio Berardi, Boss – Alle Resort 17

Mono moments

I modsætning til Ethnic Multi Mix og Folkloric Flowers bombastiske farve og print kombinationer, finder vi Mono Momoments. Minimalistisk og futuristisk. En kombination af stramtsiddende og løst strukturerede silhuetter. Paletten er holdt i sort, hvid, creme og tan. Colovos som er designet af Nicole og Michael Colovos, et par modeindustri veteraner, som tidligere har arbejdet for Helmut Lang, har i deres resort kollektion fokus på enkle detaljer. Jason Wu som er chefdesigner for Boss, har leget med Boss’ strenge silhuet. Det skræddersyede look er tilført feminine noter, i form af frynser og afdæmpede palietter.

Kildehenvisninger: Vouge og Trendstop.

Ingen kommentarer

Post en kommentar