3 trend koncepter til AW17/18

06

Billeder: Acne Studio, See by Chloé, Givenchy Resort  – alle Resort Spring Summer 2017

Vi har kigget på tre AW17/18 tendenser i modebranchen. Sidste år skrev vi om trenden New Utility, som du kan læse mere om her. Til vinter 2017 og 2018 fortsætter trenden i en videreudviklet version, nemlig Utility Chic. Med en nyfunden femininitet byder den på en enklere, forfinet æstetik med en fashion forward appel. Winter Lotus Blossom mikser mellemøstlig kant med den vestlige arv. Der i blandes også elementer af traditionelle japanske silhuetter og motiver. Sublime Settler ophøjer det amerikansk vildnis, med en raffineret kvindelighed. Det rustikke “hjemmelavede” look, forvandles til en mere sofistikeret følelse.

01

Billeder: Jill Sander, Bianca Spender, Ji oh – alle Resort Spring Summer 2017.

Utility Chic

Funktionelt design får en stilmæssig opgradering  til AW17/18. En modebevidste sensibilitet, blander unisex-uniformen med en mere lady-like æstetik. Funktionalisme er stadig i fokus, men med en slankere silhuet. Diskret detaljering og raffinerede tekniske elementer, gør at cargo stilen fremstår endnu mere stram og enkel.

02

Billeder: Street Style Paris, Christian Dior, Louis Vuitton – alle Resort Spring Summer 2017.

Winter Lotus Blossom

Øst møder vest til til AW17/18. Inspireret af interiør print og asiatiske elementer, skaber den en tværkulturel print fusion. Fyldig jacquard, satin og silke vil blive brugt på luksuriøse sko, frakker og som elegante detaljer. Mens smykker skal ose af arvestykkers æstetisk og mystik.

04

Billeder: Rochas, Street Style Paris, Björn Jewellery

Sublime Settler

Efterårets trend kombinerer den amerikanske nybygger-ånd med feminin elegance. Varme neutrale nuancer og enkle rustikke teksturer, fremkalder følelsen af vinter præriens storhed. Silhuetter af hjemmevævede sjaler i blødt garn, og kernelæder accessories, viser en moderne fortolkning af ranch stilen.

Kildehenvisning: trendstop.com

Ingen kommentarer

Post en kommentar