De 3 flotteste print-trends AW15/16

hypernature prints, aw15 trends mønstre

Trend 1: HYPER NATURE

Den naturlige verden sendes på en teknologiske rejse. Overmættede og overbearbejdet surrealistiske landskaber skaber mystiske nye verdener med kolliderende farver.

Massevis af blomster og imponerende naturbilleder placeres ekstraordinære steder på tøjet.

Væk er de naturlige nuancer, som i stedet erstattes af et ekstremt, abstrakt og urealistisk miljø. Farverne er prangende og der er en overdrevet brug af højt mættede nuancer. Vi ser også en sammensmeltning af stærke farver.

luminous pattern prints, aw15 trends, modetrends aw15, designer trends, mønstre

Trend 2: LUMINOUS

Digitalt gengivet lys bruges til at skabe glødende striber og fængslende geometriske former. Farvepaletten er mere drømmeagtig og sløret end Hyper Nature, nuancerne er holdt i mere raffinerede toner.

Slørede prints skaber diskrete geometriske mønstre. Nordlys, reflekser i en bæk, en discokugle – inspirationen kan komme alle steder fra, men resultatet er et lysende smukt resultat.

Mønstrene får rytme og bevægelse.

 

Desaturated Watercolours, vandfarve mønstre, watercolours, print og mønstre 2015 2016

Trend 3:  DESATURATED WATERCOLOURS

Håndmalede akvareller giver en enkel, sart og feminin skønhed. En behersket, blød og minimal farvepalet bruges til at skabe en falmet transparent æstetik.

Delikate blomster opløses ind i hinanden, hvilket skaber visioner af elegance og skrøbelighed.

Penselstrøg bruges til at skabe bløde overgange og farverne er lyse og pastelagtige i samspil mod de mørkere nuancer af midnats og kongeblå, for at skabe et vinterligt og moderne twist.

 

Kilde: nicholaorchard

Ingen kommentarer

Post en kommentar