3 måder at style dine sweatpants

hverdags styling, sådan styler du dine joggingbukser, grå sweater

Et par sweatpants kan styles på mange måder. Læs med når vi giver dig tips og viser dig tre looks, med vores Schulz By Crowd “Flowers” bukser. De er lavet af økologisk bomuld, med print af Trine Bennicke.

Go Casual

Det første look har vi kaldt “Go Casual”. Et perfekt hverdagslook! Nu hvor vi går efteråret i møde, har vi stylet bukserne med enkel lyseblå skjorte og oversize grå sweater. Kombiner med dine yndlings sneakers og en afslappet taske.

 

style dine sweatpants

Everyday

Næste look kan også bruges til hverdag og fx en cafétur. Med en ferskenfarvet silketop over en enkel hvid T-shirt, har du transformeret bukserne til et storbylook med et feminint touch. De futuristiske sandaler gør at looket ikke bliver for “pænt” og sølv accessories komplimentere og samler looket.

style dine joggingbukser til fest

Going Out

Du kan sagtens bære dine sweatpants til festlige lejligheder! Her handler det meget om hvad du sammensætter, for at gå fra hverdag til fest. Style bukserne sammen med en voluminøs bluse, gerne med en af efterårets hotte trends – flæser. Tilsæt et par chunky nude sandaler og en choker halskæde i rosaguld.

Find bukserne her til 749,- og er du til matchende sæt? Så kan du finde T-shirten til 499,- her.

Ingen kommentarer

Post en kommentar