3 måder at style din T-shirt på

atch

En T-shirt kan styles på mange måder. Læs med når vi giver dig tre bud på hvordan du kan style din Schulz by Crowd T-shirt. Første trend styling er “athleisure”. Et keyword som både er blevet set på runwayen og blandt mange stilikoner. Ordet er en sammentrækning af “athletic” og “leisure”. En slags fashionabelt fritidstøj, med et sporty udtryk.

Gucci har blandt andet fremvist silke bomberjakker, med vertikale striber og vævet blomster. Chloé styler sportsinspirerede bukser med høje hæle og en blazer. Celebs som Beyoncé har i samarbejde med TopShop designet Ivy Park. En activewear kollektion, som både bruges til sport og fritid. Rihanna har også indgået et samarbejde med PUMA, kaldet Fenty Collection. En kollektion som er inspireret af PUMA’s DNA med et twist af mode. Badetøfler tilsat fake fur, crop tops, hættetrøjer og oversize jakker.

Style din T-shirt med sporty elementer, for dit eget “athleisure” look. Her har vi stylet T-shirten fra vores Basic Collection, med print af MIJO Studio. Kombiner den med sporty bukser, cool sneakers og en bomberjakke. Find T-shirten her.

everyday

Din T-shirt behøves ikke kun bruges til afslapning, med få styling tips kan den gå fra casual til chic! Her har vi stylet T-shirten med print fra Iben Birch Bech. Brug den ovenpå din skjorte for at få et anderledes og sofistikeret look. Da T-shirten er fuld af farver, sammensættes den med mere neutrale nuancer, som hvid, beige og nude. Looket kan bruges både på kontoret og til en middagsaftale. Find T-shirten her.

dressup

Vi kommer ikke udenom 90’er denne sæson. Citatet “what goes around comes around” bruges ofte til at beskrive karma, men det passer i højgrad også mode. Trends og tøj der engang blev anset som moderne og vovet, blev forkastet kun for at blive genfødt flere årtier senere. Denne cyklus synes at gå hurtigere end nogensinde. Mindre end 20 år senere, anses 90’erne som übercool og moderne igen. Uanset om det er på catwalken, på gaden eller i butikkerne, så ser vi 90’er tendenser overalt. Alt lige fra choker halskæder, toppe og kjoler med 90’er snit og højtaljede “mom jeans”.

Få en moderne 90’er vibe og tag din T-shirt indenunder din stropkjole. Style den til hverdag med et par Adidas Stan Smith sneakers og til fest et par chunky sandaler. Denne styling forlænger også brugen af dine sommerkjoler. Leg med forskellige T-shirts, for at skifte udtryk. Her er det print af Trine Bennicke, find T-shirten her.

Ingen kommentarer

Post en kommentar