3 måder at style din kjole på

den lille sorte kjole, økologisk tøj, ootd, styling af din kjole

I dag viser vi dig hvordan du kan style vores Schulz by Crowd kjole på 3 forskellige måder! Designer duoen ReffeltBrøgger har designet det minimalistiske og grafiske print. Kjolen er fra vores Basic Collection i økologisk bomuld og koster 749,-. Find den her.

Det første look er et feminint casual look. Flæser er et stort hit fra flere af de store internationale modehuse. På catwalken har blandt andet Miu Miu, Marni, Gucci og Marc Jacobs fremvist kollektioner med skulpturelle styles. Vi har derfor kombineret dette look, med en bluse med voluminøse detaljer, til at tage over kjolen. På de udvalgte sko, har vi også en flæse effekt som går godt i spænd med toppen. Et outfit som passer perfekt til job, en cafétur eller når du er ude og rejse.

hvid blazer, økologisk tøj

Kjolen kan også bruges til fest! Sort og hvid er klassiske farver, som aldrig går af mode. Kombiner kjolen med hvide accessories for et stilet monochrome look. Sandaler med en chunky hæl og metalliske detaljer, gør straks looket mere eksklusivt. Style det enten med en hvid blazer eller trench coat og en matchende clutch.

bordeaux skin jakke, biker jakke, suede jakke, printdesign, moodboard, dansk design, danske designere, skandinavisk design, dansk mode, designerportal, modeportal, fashion forum, designer forum, mønsterdesign, samling af danske designere

Bordeaux er en tilbagevendende farve til efteråret. Den smukke fyldige nuance passer perfekt ind i den skandinaviske farvepalette. Om nogle måneder vil landskabet være indhyllet i efterårsblade, i løvgule og vinrøde toner. Kombiner derfor din Schulz by Crowd kjole med bordeaux, og du er klar til efteråret! Til dette look har vi stylet outfittet med en cool ruskinds bikerjakke. Ankelstøvlerne har bordeaux detaljer og kraftige hæle, perfekt til det danske vejr. Looket passer godt til gåture ved søerne, en kaffe date eller en koncerttur.

Ingen kommentarer

Post en kommentar