3 GODE GRUNDE

1.

Overvind barriererne som del af et team

Succes med tøjproduktion kræver startkapital og et helt team af designere, designteknologer, konstruktører, produktionsfolk, marketing managers, sælgere og business developers. Det er tæt på umuligt at stable alt dette på benene alene, men sammen kan vi i SCHULZ BY CROWD realisere noget verden aldrig har set. Når du har afleveret dit endelige design og det er udvalgt til kollektionen, skal du ikke foretage dig mere. Herfra sørger vores produktionsteam for at din style fremstilles og vores marketing- og salgsteam bringer dit produkt ud på markedet.

2.

Få et godt starthonorar + stykkomissionsbetaling

Hos SCHULZ BY CROWD ved vi at din økonomi som designer ofte går op og ned afhængigt af dine opgaver. Derfor udbetaler vi allerede når dit design udvælges til vores kollektion et mærkbart starthonorar. Og faktisk er det  kun begyndelsen – sælger dine styles godt kan du efterfølgende også opnå en væsentlig indtjening på stykkomissionsbetaling (royalties).

 

Eksempler på designerfortjeneste:

 

Der bliver solgt 300 styles med dit print design

Starthonorar udbetalt ved opstart:                                       3.000 kr.

Stykkomission udbetalt ifbm. solgte enheder:                     1.400 kr.

Din designerfortjeneste i alt:                                                 4.400 kr.

 

Der bliver solgt 10.000 styles med dit print design

Starthonorar udbetalt ved opstart:                                       3.000 kr.

Stykkomission udbetalt ifbm. solgte enheder:                    73.800 kr.

Din designerfortjeneste i alt:                                                76.800 kr.

3.

Netværk med andre designere & branchefolk

Hvem kan ikke lide at blive inspireret og møde andre branchefolk. Hos SCHULZ BY CROWD mingler vi og hjælper hinanden til at skabe forbindelser og muligheder. Post et hurtigt spørgsmål eller tip på vores online designervæg, eller kom til et af vores events, morgenmadsmøder eller fredagsbarer. Du vil ikke fortryde det.